Autoverhuur Orfys Rental Cars: uw copiloot

Snel schakelen voor een oplossing

Vlotte service, altijd bereikbaar

U heeft het al gemerkt, we houden van oplossingen zodat u snel op weg kan. Héél snel zelfs als het moet.

We begrijpen dat u soms meteen moet schakelen. Een dringend order waarvoor u extra voertuigen nodig heeft. Een tijdelijke personeelsuitbreiding waar u snel op wil anticiperen. Dan gaan we in ultrasnelle sportmodus!

Uw auto leveren we op de bedrijfssite of bij de werknemer thuis in België. We helpen u 24/24 en 7 op 7!

Fiscaal voordelige huurauto’s

Uiteraard kijken we naar wat er in de markt gebeurt. Dat u gaat voor een economisch voordelig wagenpark is helemaal begrijpelijk! We berekenen daarom met u mee wat het voordeligste scenario is qua aangekochte wagens en rental cars.

Een aangekochte auto die stof staat te vergaren omdat een werknemer is gestopt is zonde van het geld. Met een rental car kan u sneller en beter inspelen op de bedrijfsnoden.

De toekomst is milieuvriendelijk

30 % van ons wagenpark is al hybride of elektrisch

Milieuvriendelijker autoverhuur

Onze wagenvloot vergroenen is de sleutel naar de toekomst! Elektrische of hybride auto’s huren kan u dus bij ons. 30% van ons wagenpark is al milieuvriendelijk.

De auto leveren we proper gereinigd. In onze wasstraat houden we het ook netjes met biologisch afbreekbare wasproducten.

Autoverhuur met expertise

Stelt er zich een probleem aan uw huurvoertuig? Dankzij onze expertise in mobiliteit, automechanica en carrosserie heeft u snel een antwoord op prangende vragen. Daardoor weet u meteen waar u aan toe bent.